Telefonszámunk: +36 20 355 1555 és +36 1 7 997 997

A Megrendelők által a www.oxypizza.hu címen működtetett webáruházban feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre a Megrendelő, és a megrendelést fogadó Fooding Kft. között.
1. Webáruház adatai:

A www.oxypizza.hu webáruház üzemeltetője a Fooding Kft.

  • Székhely: 1042 Budapest, Árpád út 47-49.

  • Adószám: 26257367-2-41

  • Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság

  • Ügyfélszolgálat: 06 1 799 7997

  • e-mail: oxygenfood@gmail.com

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a www.oxypizza.hu webáruházba:

Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. Regisztrálás után a Megrendelő az általa megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztrációs visszaigazolást kap, amelyben a linkre kattintva tudja Megrendelő megerősíteni a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás az előfeltétele a rendelés leadásának. Már regisztrált Megrendelő esetén, a weblapon megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása.

A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolás díját. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 1.500Ft. A kosár tartalmának összeállítása után a ‘Rendelés leadás’ felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk elektronikus úton bankkártyával vagy SZÉP kártyával történő fizetésre. A bankkártyával történő fizetésre vonatkozó feltételeket a www.oxypizza.hu nyitóoldalon közzétett elérhető „Bankkártyás fizetés szabályai” menüpont tartalmazza. A kiszállítási címen készpénzzel, bankkártyával, valamint étkezési utalvánnyal lehet fizetni. A fizetési módot a megrendeléskor előre jelezni kell.

2.4. A megrendelés és a kiszállítás.

Amennyiben a megrendelés elküldésétől számított 60 percen belül nem érkezik meg a rendelés a megadott címre, a Megrendelő a (1) 799 7997, vagy a 06 (20) 355-1555 ügyfél szolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

A fizetési mód kiválasztását követően a ‘Megrendelés’ mezőre kattintva a ‘Rendelés véglegesítése’ felületen mód nyílik a Kosár, és a szállítási cím ellenőrzésére, majd a ‘Megrendelés’ gombra kattintva történik a megrendelés elküldése. Ekkor még lehetőség van a megrendelés módosítására is. A megrendelt termék(ek)et futár szállítja ki a megadott szállítási címre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Megrendelő a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.

2.5. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a 06 1 799 7997 vagy 06 (20) 355-1555 telefonszámokon jelzi.

2.6. Az adatbeviteli hibák kijavításához biztosított eszközök:

  • a “Kosár” tartalma a megrendelés elküldése előtt ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

2.7. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az Fooding Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

3. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi elérhetőségeken tud jelezni:

  • telefonon: 06 1 799 7997

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

Menü bezárása
×
×

Kosár